tiistai 17. syyskuuta 2013

Täällä taas!

Hei vaan, täällä ollaan taas! Blogihiljaisuus alkoi ostettuani tabletti-tietokoneen, läppäriä en nimittäin ole sen jälkeen montaa kertaa avannut. Tablettiin on kyllä saatavana Blogger-applikaatio, mutta en ole oikein osannut käyttää sitä. Mutta nyt aion opetella!

Mennyt vuosi on ollut käsityörintamalla aika vilkas, kaikenlaista on tullut tehtyä. Muutin keväällä uuteen kotiin, ja sen myötä olen löytänyt myös sisäisen sisustajani. Joten jatkossa kirjoittelen mahdollisesti myös sen suuntaisia juttuja.

Tässä kuitenkin ensimmäisenä esittelyyn pari päivää sitten valmistunut Lacy baktus. Langankiertojen sijaan kokeilin ekaa kertaa pidennettyjä kerroksia, toimii kans hyvin! Eikä tarvitse neuloa langankierron jälkeen kaksi yhteen (jostain syystä inhoan sitä). Lankana Novitan Hanko, ja kutosen puikot.

Tässä tosiaan pieni maistiainen. Feels good to be back! :)

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Ja on kyllä kivan rennon näköinen tuo pidennetty kerros!

Ja jännä miten joihinkin silmukoihin tulee tunnesiteitä ja inhoja... itse keksin ihastua pitsisukissa olevan pitsikuvion mallikeran kohtaan, jossa *ylivetokavennus, 2 langankiertoa, 2o yhteen* ja sit seuraavalla kierroksella *o,n, o, o*. Se oli jotenkin ihana tunne kun sai sen tuplalangankieron neuloa ensin nurin ja sitten oikein! Tiedä sitten, mistä johtui? Enkä kyllä tiedä, miksi se tänne sulle piti avautua, mut tuli jo! :-D

Onnea uuteen kotiin!

Laura kirjoitti...

Hei Laura,

kiitos kommentista! Ymmärrän kyllä hyvin tuon kuvailemasi tunteen, sekin on mahtavaa kun seuraa jotain monimutkaista mallikertaa ja alkaa pikkuhiljaa nähdä kuinka kuvio muodostuu. Sitä miettii, miten nerokas keksintö neulominen onkaan :)