torstai 2. kesäkuuta 2011

Kukkia ja kuvia

No niin, aloitetaas näiden Ameriikan-kuvien purku tällai kässäaiheisesti, törmäsin nimittäin sekä Miamissa että Nykissä neulegraffiteihin (kai nämäkin nyt niitä ovat?) vähän isommassa muodossa mitä olen Suomessa nähnyt:

 
Miami

Brooklyn, New York


Tanskalainen naistenlehti, joka oli jäänyt edelliseltä asukkaalta hostellihuoneeseen

Onko tää nyt jokin trendi-juttu? Oletteko te bongailleet näitä polkupyörän päälle tehtyjä Suomesta? Mun mielestä nää on tosi hienoja,  ja aikaavieviä! Itsehän en ole koskaan/vielä tehnyt yhtään neulegraffitia, mutta tarkoituksena olisi kyllä kokeilla.

Tänään helatorstaina (haluaisinpa vaan kysyä, miksei sitä voitaisi muuttaa helaperjantaiksi??) ihana ystäväni Hanna pyysi mua kanssaan Plantageniin, ja siellähän meinasi ihan seota siitä kukkaloistosta! Matkan takia mulla on jäänyt kukkien laitto tältä keväältä, mutta nyt sain senkin homman alulle. Ostin kolme tähtisilmää ja ruusun miehelle (kun tykkää niitä hoivailla :). Lisäksi ostin ihanan mini-orkidean, josta nyt ei ole harmillisesti kuvaa. Sen vien työkaverille synttärilahjaksi.

Multakäpälät

Tähtisilmät, ihanat!


Ruusu


Mullat vaihtui näillä


Göstakin oli mukana touhuissa, palloa piti pelata varmaan melkein tunnin verran ennen kuin koiruuden sai hetkeksi aloilleen :)Nyt ajattelin nautiskella pastasalaattia, jossa on täysjyväpastaa, paprikaa, kirsikkatomaatteja, sipulia, oliiveja, villirucolaa, fetaa, paahdettuja cashew-pähkinöitä ja auringinkukansiemeniä, pestoa... Nam!

Ei kommentteja: