sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Sain rukkaset, mutta viittaan vaan kintaalla

Tein sitten aiemmin valmistuneen pipon kaveriksi tumput/kintaat/rukkaset/lapaset/vanttuut (miten vaan sen haluaakaan sanoa :) ) virkkaamalla, en kutomalla niin kuin aiemmin meinasin. Jotenkin virkkaus tuntui nyt oikalta tekotavalta, ja nämähän valmistui nopsaa, muutamassa tunnissa! (Hups mites nuo peukalot näyttää noin eri kokoisilta? No ei ne kyllä ihan identtiset olekaan, mutta ei näissä oikeasti ole noin erikokoiset peukut...)


 

 
Lapasista tuli superpaksut, virkkasin kaksinkertaisella seiskaveikalla, nelosen koukulla. Eli on ainakin ensi syksynä sormet lämpimässä :) Malli on ihan päästä keksitty, pylväitä sopivassa määrin (leveimmillään muistaakseni n. 30 pylvästä). Virkkaus on mun mielestä siitäkin kivaa, että jos jälki ei miellytä, on helppo purkaa silmukka kerrallaan (varsinkin kun ei ole ohjetta).

Hommasin muuten uuden kameran, en tiedä huomaako kukaan eroa entisiin kuviin? Mun mielestä kuvat on jo hieman parempia :)

4 kommenttia:

Estetiina kirjoitti...

Ihanat lapaset! Voikun osaisin virkata näppärästi. laitoin sinulle tunnustuksen. Käy nappaamassa :)

Laura kirjoitti...

Estetiina, kiitos! Kävin nappaamassa :)
Ja virkkaus on kyllä ihan helppoa, on kiva kun ei tarvi mennä kuin yksi silmukka kerrallaan :)

Laura kirjoitti...

Ihanuuksia tekeleitä! itsekin virkkasin yhdet lapaset syksyllä (ylläripylläri Puro Luumupuusta... ;-) ) ja toimii kuin tauti! Eristää hyvin kun on niin tukevat ja lumipalloja saa aika määrän koiralle heittää, ennekuin kosteus tulee läpi!
Ja nyt jo ihanasti huopuneet käytössä pörröisiksi!

Laura kirjoitti...

Laura, kiitos! Enpä olekaan tullut ajatelleeksi, että tuollaisesta huopuvasta langasta tulee ihanat lapaset! Täytyypä kokeilla :)