maanantai 14. helmikuuta 2011

Ei tullu pitsisukkia

Mun oli tarkoitus tehdä seuraavaksi pitkät pitsiset sukat, ihan yksinkertaisella kuviolla; langankierto, yks oikein, kaks yhteen. Sitä kierros ja sitten kaksi kierrosta sileää, ja näitä toistetaan hamaan loppuun... No, kaikki meni hienosti kunnes mokasin jotain (en tiedä mitä), ja silmukat ei enää menneetkään niin nätisti ja tasaisesti, ja sen kyllä huomasi neuleesta. Ja jotenkin noita silmukoitakin oli siinä vaiheessa melkein kymmenen liikaa krhm...
No, päädyin sitten purkamaan sukan joustinneuleeseen asti, ja päätin, että teen melkolailla tämän ohjeen mukaan, lopputulos näyttäisi jotakuinkin tältä:

Kuva siis Novitalta.
Mutta hui, kirjoneuletta! Ekaa kertaa elämässäni koitan tätäkin :) Eihän sitä tietenkään nyt ihan ohjeen mukaan voi tehdä, ja oma sukkani näyttää nyt tältä:
Tää ohje on siitä kiva, että se näyttäisi sopivan muillekin kuin rimppakintuille :) Tässä vielä lähikuva kirjoneuleesta (toistan: elämäni ensimmäisestä sellaisesta! Ja ihan helppoahan ainakin tämä kuvio on!) Tosin seuraavaan malliin koitan tehdä kirjoneuleen vähän löysemmäksi, vähän se meinaa vetää kireäksi siitä kohtaa. Mutta eipä tuo onneksi jalassa näy. Meinaan tehdä näihin vielä lilan kantapään, ja kohtahan se koitos on taas edessä :)Ja oikein hyvää ystävänpäivää kaikille! :)

Ei kommentteja: