lauantai 29. tammikuuta 2011

Koululaukku

Tänään käväisin kampaajan jälkeen (sain ihanan uuden tukan!) hieman kaupoilla. Minulla on ollut etsinnässä uusi  laukku, se saisi olla kenties musta, suurehko (välillä pitää kantaa puolta elämää matkassa), sellainen peruskassi. No, kävin huvikseni vilkaisemassa Aleksi 13:n tarjontaa, ja tällainen sieltä löytyi:


Mites se musta, isohko peruskassi? No mitään niistä tämä ei ole, mutta kun se on Ihana! Olen ollut jo pitkään jokseenkin rakastunut Mulberryn laukkuihin (Bayswater aah...), mutta haaveiluksihan ne jää. Tässä veskassa on kuitenkin jotain samaa, höystettynä vielä "koululaukku"-fiiliksellä.


(Laitoin laukkuun kuvia varten pari kerää tummanharmaata seiskaveikkaa, jotta se näyttäisi edustavalta, kivasti tuolta kurkistelevat :)Hiukan mulla tuli huono omatunto, kun näitä kasseja nyt löytyy kotoa jos jonkinmoista, mutta eihän nainen kai ilmankaan pärjää? Eihän? :) Sitä paitsi tämä laukku oli varustettu -40% alennuksella, eli se sinetöi kaupat. (Ja meinasin, että laitan nyt sitten yhden vanhoista kiertoon...)

- Ja tuhannet kiitokset Berenikelle ja Laura-kaimalle kommentoinnista, aivan ihana ylläri että olitte tänne jo löytäneet :)

Ei kommentteja: