sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Sky is the limit but we shall go further





Taivas on sininen ja valkoinen, kuten laulussakin sanotaan, mutta eräänä iltana se oli sininen ja punainen.
Tänään olen nauttinut ihanasta auringonpaisteesta - ja taistellut elämäni ensimmäisen villasukan kanssa! Sain purkaa koko tekeleen kolmeen kertaan, ennen kuin homma alkoi sujua. Kantapää, oi kantapää...


Lanka on Novitan Polkkaa, josta en kyllä pidä kauhean paljon. Ostin sen alunperin toiseen tarkoitukseen, mutta siihen(kin) sopimattomana se on jäänyt käyttämättä. Vaan kyllähän se varpaita lämmittää siinä missä hienommatkin langat :)

lauantai 29. tammikuuta 2011

Koululaukku

Tänään käväisin kampaajan jälkeen (sain ihanan uuden tukan!) hieman kaupoilla. Minulla on ollut etsinnässä uusi  laukku, se saisi olla kenties musta, suurehko (välillä pitää kantaa puolta elämää matkassa), sellainen peruskassi. No, kävin huvikseni vilkaisemassa Aleksi 13:n tarjontaa, ja tällainen sieltä löytyi:


Mites se musta, isohko peruskassi? No mitään niistä tämä ei ole, mutta kun se on Ihana! Olen ollut jo pitkään jokseenkin rakastunut Mulberryn laukkuihin (Bayswater aah...), mutta haaveiluksihan ne jää. Tässä veskassa on kuitenkin jotain samaa, höystettynä vielä "koululaukku"-fiiliksellä.


(Laitoin laukkuun kuvia varten pari kerää tummanharmaata seiskaveikkaa, jotta se näyttäisi edustavalta, kivasti tuolta kurkistelevat :)



Hiukan mulla tuli huono omatunto, kun näitä kasseja nyt löytyy kotoa jos jonkinmoista, mutta eihän nainen kai ilmankaan pärjää? Eihän? :) Sitä paitsi tämä laukku oli varustettu -40% alennuksella, eli se sinetöi kaupat. (Ja meinasin, että laitan nyt sitten yhden vanhoista kiertoon...)

- Ja tuhannet kiitokset Berenikelle ja Laura-kaimalle kommentoinnista, aivan ihana ylläri että olitte tänne jo löytäneet :)

perjantai 28. tammikuuta 2011

Eka kerta


Alussa oli tyttö (vaikka kai kolmekymppistä voi naiseksikin kutsua...), joka unelmoi kirjoittamisesta, kuvaamisesta, elämänsä tallentamisesta. Aika kauan ajatusta piti kypsyttää, mutta lopulta kävin tuumasta toimeen.


Ajatuksenani on siis pitää kirjaa kaikesta itse tehdystä ja tuunatusta, valmiista käsityöprojekteista (ja myös keskeneräisistäkin, koska niitä tuntuu olevan enemmän...) ja ylipäätään mietteistä. Kiinnostuksen kohteina ovat myös vaatteet ja muoti. Ja myös moni muu :)
En tiedä, eksyykö tänne kukaan, mutta mikäli niin onnellisesti sattuu käymään, jätäthän kommenttia käynnistäsi :)


Kiitos ja kumarrus, tästä se alkaa!